بشار رسن: پرسپولیس را ترک می کنم، از اسپانیا و ترکیه پیشنهاد دارم
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، مدیر برنامه هایم به باشگاه مهلت 10 روزه داد تا مطالبات پرداخت گردد. در صورتیکه این مطالبات پرداخت نگردد، پرسپولیس را ترک می کنم. در شرایط کنونی از ترکیه، اسپانیا، عربستان و امارات پیشنهاد دارم.

با تور تفریحی اسپانیا از سرزمین جشن و موسیقی دیدن کنید. به بارسلون و مادرید سری بزنیم و از جزایر قناری و ایبیزا دیدن کنیم.
هافبک عراقی پرسپولیس برای مسئولان باشگاه خط و نشان کشید و عنوان نمود در صورت عدم پرداخت مطالباتش، این تیم را ترک می نماید.
به گزارش فارس و به نقل از سایت السومریه نیوز عراق، بشار رسن، هافبک عراقی پرسپولیس به خاطر عدم پرداخت مطالباتش برای این باشگاه ایرانی مهلتی 10 روزه داد.
رسن گفت: مدیر برنامه هایم به باشگاه مهلت 10 روزه داد تا مطالبات پرداخت گردد. در صورتیکه این مطالبات پرداخت نگردد، پرسپولیس را ترک می کنم. در شرایط کنونی از ترکیه، اسپانیا، عربستان و امارات پیشنهاد دارم.
مشکل اقتصادی رسن با سرخ پوشان برای اولین بار نیست که مطرح شده چون در فصل گذشته نیز این اتفاق رخ داد ولی این بازیکن در این تیم ماند.
منبع: عصر ایران