با برترین آسمان خراش های دنیا آشنا شوید
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، با افزایش جمعیت، احتیاج کلان شهرها به ساختمان های بلند افزایش یافته است. دراین بین سازه هایی هستند که با پیوند زیبایی و علم، علاوه بر کاربردی بودن، به یک جاذبه گردشگری نیز تبدیل شده اند.
اغلب شهرهای بزرگ و پرجمعیت دنیا، سازه های بلند و آسمان خراش هایی دارند که با آن شناخته می شوند. ساختمان هایی که هر روز جای سازه های قدیمی تر را می گیرند و چهره شهر را تغییر می دهند.
مجمع تغییرات شهری و برج سازی هرساله جوایزی را به برترین برج ها و آسمان خراش های دنیا اعطا می نماید. سال جاری نیز دوره شانزده ام این مسابقات برگزار شده؛ که برندگان و برگزیدگان آن به توضیح ذیل است:
برندگان در 9 دسته بندی مختلف تعیین شده اند. جایزه برترین آسمان خراش دنیا به اواسیا هتل داون تاون (Oasia Hotel Downtown) کشور سنگاپور اهدا شده است.
سازه ای قرمز رنگ که با بیش از 54 گونه مختلف گیاهی تزئین شده است. گیاهانی که از بین صفحات آلومینیومی به کاررفته در این سازه عبور می نمایند و چهره ای منحصربه فرد را برای گردشگران به نمایش می گذارند.
این هتل علاوه بر زیبایی فوق العاده، به خاطر استفاده بهینه از فضای کاربری نیز جوایزی را دریافت نموده است. بیش از چهل درصد از فضای اواسیا هتل داون تاون به لابی های سبز مشترک و تراس هایی اختصاص داده شده که به بهبود چرخش هوا و شرایط محیط زیست در این هتل یاری می نمایند.
ساختمان امریکن کپر (American Copper Buildings) در شهر نیویورک به عنوان برترین سازه بلند در قاره آمریکا انتخاب شده است. علاوه بر این ساختمان سیلو (Silo) در کپنهاگ به عنوان برترین سازه بلند اروپا و ساختمان موزه هنر معاصر آفریقا (Zeitz MOCAA) در کیپ تاون آفریقای جنوبی به عنوان برترین برج آفریقا و خاورمیانه، جوایزی را به دست آورده اند.
تقدیرنامه هایی دیگر هم به 10 سازه مختلف در دسته بندی های متفاوت اهدا شده است. این ساختمان ها از بین 48 سازه و 28 کشور شرکت داده شده در این همایش انتخاب شده اند.
از بین ساختمان های شرکت نماینده، 2 ساختمان برنده در این مسابقه سازه هایی تازه نبوده اند و برای استفاده و کاربردی نو، بازسازی شده اند. ساختمان هایی صنعتی مانند ساختمان سیلو و زیتز که با هوش و درایت مهندسان و طراحان، سال ها پس از ساخت، در کاربرد و چارچوبی نو مورداستفاده قرارگرفته اند.
این موضوع اثبات می نماید که در زمان طراحی و ساخت سازه های بلند، باید به آینده سازه پس از تغییر کاربری آن فکر کرد. مواردی مانند ثبات محیطی و هماهنگی فرهنگی در ساخت یک سازه نیز می تواند از موضوعاتی باشد که باید در هنگام ساخت یک ساختمان در نظر گرفته گردد.
بر اساس برنامه تمامی شرکت نمایندگان و سازه های معرفی شده در همایش CTBUH 2018، ازجمله فینالیست ها و کاندیدهای نهایی، در کتاب های اختصاصی این مسابقات معرفی خواهند شد.
منبع: کجارو / lonelyplanet / true