دلایلی برای این که چرا باید بازیافت کنید؟

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، گرچه که بازیافت موضوعی است که زیاد درمورد آن صحبت شده است اما هنوز هم میلیون ها نفر هستند کاملا از اهمیت این موضوع بی خبرند. در این جا دلایلی وجود دارند که شرح می دهند که چرا باید بازیافت کنیم و کره زمین مان را

دلایلی برای این که چرا باید بازیافت کنید؟

مترجم: آناهیتا خاقانی

منبع:راسخون

گرچه که بازیافت موضوعی است که زیاد درمورد آن صحبت شده است اما هنوز هم میلیون ها نفر هستند کاملا از اهمیت این موضوع بی خبرند. در این جا دلایلی وجود دارند که شرح می دهند که چرا باید بازیافت کنیم و کره زمین مان را حفظ کنیم.

وقتی به دور و اطراف خود نگاه می کنیم، متوجه می شویم که مردم، منابعی مثل انرژی یا حتی تعدادی کاغذ را برای کارهای غیرضروری هدر می دهند. شاهد چنین موقعیت هایی بودن می تواند باعث برانگیختگی و عصبانیت گردد. پس، احتیاج است تا نظم و انظباطی به زندگی هایمان دهیم تا تغییر مثبتی که احتیاط نام دارد در شیوه زندگیمان ایجاد گردد. بازیافت یک احتیاج ساعتی است. هر کدام از ما باید درمورد دلایل و اهمیت آن آگاه شویم تا فردایی بهتر را رقم بزنیم.

خیلی از افراد را در حال هدر دادن منابع می گردد دید. با این حال، وقتی که حرف از ایجاد تغییر به میان می آید، همه یکدیگر را مقصر می دانند و سرزنش می نمایند. باید به یاد داشته باشیم که قبل از این که کس دیگری را سرزنش کنیم، اول باید این موضوع را از خودمان آغاز کنیم. چیزهای زیادی وجود دارند که می توانیم به اسم یک فرد انجام دهیم اما قبل از این که آغاز کنیم بیایید به اهمیت بازیافت نگاهی بی اندازیم و درمورد این موضوع گسترده که احتیاج هست تا هر کدام از ما از آن ها آگاه باشیم، بیشتر بدانیم.

اهمیت بازیافت

پلاستیک ها و کاغذ باطله

جنگل زدایی، موضوع مهمی است که سیاره ما با آن روبرو شده است. این مورد بدین علت است که انسان از منابع طبیعی برای رفع کردن احتیاجهایش استفاده می نماید. افزایش تقاضا برای منابع طبیعی مستقیما متناسب با اندازه تخریبی است که کره زمین دستخوش آن قرار گرفته است و باعث اتمام منابع آن می گردد. به تمامی درختانی فکر کنید که هر روز دارند در جنگل ها قطع می شوند. عادات هدر دادن کاغذ شما می تواند یکی از میلیون ها دلایلی باشد که محیط زیست را به سمت خطرات پیش می برد. اگر ما همچنان به بهره برداری منبع محدود طبیعت برای اهدافمان ادامه دهیم، بالاخره روزی می رسد که ما هیچ چیزی برای استفاده کردن نداریم.

برق

در کنار مصرف بی رویه منابع طبیعی، ما در مصرف دیگر منابع انرژی مثل برق هم افراط کردیم. مثال های ساده این مورد می تواند روشن گذاشتن برق ها در روشنایی روز یا روشن نگه داشتن دستگاه تهویه هوا برای ساعات طولانی هستند. تنها راه چاره امکان پذیر این مشکل، توجه جدی به مصرف انرژی است. این کار را می توان با مصرف انرژ تنها در زمان احتیاج، عملی کرد. علاوه بر این، راه چاره بازیافت قطعا در زندگی روزانه مان به سودمان خواهد بود.

ترکیب مواد زائد و مواد زائد زیست تجزیه ناپذیر

گرچه که بازیافت به جلوگیری از هدر رفت منابع ضروری، یاری می نماید اما هر آن چیزی که استفاده می کنیم، قابل بازیافت نیست. محصولات خاصی را می توان با قرار دادن تعدادی از مواد در کنار هم، ایجاد کرد. علاوه بر این، این محصولات قابل بازیافت نیستند. پس، هر چه تعداد محصولات زیست تجزیه ناپذیر بیشتر باشد، موادی که به لندفیل افزوده می شوند هم بیشتر خواهد شد. به همین دلیل، در کنار بازیافت، ما باید به فراوری اندازه مواد زائدی که بر پایه این مواد هستند، توجه ویژه ای داشته باشیم. اگر اندازه مواد زائد در طول زمان افزایش یابد، به زودی زمانی می رسد که هیچ جایی برای جا دادن زباله هایی که فراوری می کنیم، وجود نخواهد داشت. بنابراین، هر چه زباله زیست تجزیه ناپذیر کمتری وجود داشته باشد، بهتر است.

علاوه بر آگاهی داشتن درمورد اهمیت بازیافت، پایبندی به رهنمودهای بخصوصی جهت پی بردن به مشکل تخریب زیست محیطی هم اهمیت دارد. آگاهی از مسئولیت هایمان، گامی است در جهت حفظ سیاره مان. بازیافت بعلاوه سطوح آلودگی را کاهش می دهد. بنابراین، هوای پاکیزه ای برای تنفس خواهیم داشت.

افزایش روزافزون لندفیل ها یا زمین های دفن زباله

محصولات بازیافتی ساخته شده از پلاستیک، آلومینیوم، مقوا و کاغذ به حفظ انرژی یاری می نمایند و چیز بیشتری را به لندفیل های انبوه اضافه نمی نمایند. این ابتکار نه تنها به ذخیره انرژی یاری می نماید بلکه متعاقبا یاری می نماید تا کره زمین را به کره ای سبزتر تبدیل کنید.

احتمالا الان دارید به راه های بازیافت فکر می کنید! اگر تا حالا به این فکر نمی کردید پس باید نکاتی درمورد راه های امکان پذیری که در زندگی روزانه می توان با آن ها بازیافت را عملی کرد را بخوانید.

چه طور می گردد بازیافت کرد؟

برای به کارگیری این شیوه بایستی از این فرایند پیروی کنیم: کاهش، استفاده مجدد و بازیافت.

باید استفاده از موارد زیست تجزیه ناپذیر را کاهش دهیم یا قطع کنیم، تا حد امکان باید از اشیا استفاده مجدد کنیم و برای استفاده آن را بازیافت کنیم. بیایید تعدادی از روش هایی که با به کارگیری آن ها می توانید به محیط زیست یاری کنید تا از مسائل جلوگیری گردد را یاد بگیریم.

به هنگام خرید، محصولاتی را بخرید که کمترین بسته بندی را دارند.

در مصرف پلاستیک دقت کنید. در زمان خرید، با خود کیسه پارچه ای همراه داشته باشید. این کار در صورتی که میل شدیدی برای خرید کردن و برگشتن به خانه با بسته های بزرگ دارید، قطعا یاری نماینده است. از پلاستیک هایی که در خانه دارید مجددا بهره ببرید و از اضافه کردن به انبوه پلاستیکی که در خانه جمع شده است، جلوگیری کنید.

از تکه های کاغذ مثل پاکت ها و غیره مجددا بهره ببرید. ازکاغذهای نو برای کارهای غیرضروری خود استفاده نکنید.

بقایای موادغذایی خود را در سطل زباله تلمبار نکنید. آن را در سطل کمپوست قرار دهید تا بعدا از آن جهت فراوری کود آلی بهره ببرید.

مراکز و برنامه های بازیافت محلی را پیدا کنید. با آن ها در فرآیند جداسازی اشیایی که قابل بازیافت هستند، همکاری کنید.

مصرف انرژی را در خانه و محل کارتان هم کاهش دهید. مثلا، استفاده از تهویه هوا را کم کنید.

محصولات بازیافتی را بخرید. به این طریق، شما می توانید با علت خوبی، حمایتتان را اعلام کنید.

به جای این که موارد و اشیا کهنه را دور بریزید، آن ها را به اشیا جالب تبدیل کنید. برای مثال، از کارت های قدیمی برای ساخت یک چیز تازه می توان استفاده کرد یا از یک بطری مستعمل می گردد برای ساخت دکوری های جالب بهره برد! تمام ابتکارتان را به خرج دهید.

از باتری های قابل شارژ بهره ببرید چرا که آن ها عمر بیشتری دارند. وقتی که به طور کامل از آن استفاده کردید، به همراه زباله های روزانه خانگی آن ها را دور نریزید؛ آن ها را برای بازیافت به خانه های بازیافت تحویل دهید.

مهم ترین چیز درمورد بازیافت، توسعه آن و شناساندن آن به دیگران است. آیا امروز این کار را کردید؟

منبع: راسخون
انتشار: 29 مهر 1400 بروزرسانی: 29 مهر 1400 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 1727

به "دلایلی برای این که چرا باید بازیافت کنید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلایلی برای این که چرا باید بازیافت کنید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید