ظرفیت های گردشگری روستای ملی بسک آنالیز می گردد

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه از انجام پژوهش ها و آنالیز های علمی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی روستای ملی بسک توسط محققان داخلی و خارجی اطلاع داد.

ظرفیت های گردشگری روستای ملی بسک آنالیز می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، علی محمدی امروز دوشنبه 7 آبان ماه با بیان این مطلب اضافه نمود: روستای ملی بسک که بعنوان نخستین روستای ملی صنایع دستی استان در حوزه ابریشم کشی معرفی شده علاوه بر ابریشم کشی که شاخصه این روستاست، قابلیتهای فراوان دیگری در حوزه گردشگری، هنرهای دستی ، غذاهای محلی و سنتی ، آداب و رسوم و میراثهای معنوی دارد که در جهت معرفی این قابلیتها پژوهشگران داخلی و خارجی مطالعات علمی این موارد را آغاز نموده اند.

او اضافه نمود: یکی از این ظرفیتها غذاهای محلی و سنتی روستاها می باشد که باعث جذب گردشگر می گردد.

همچنین ستایش فرجی پژوهشگرو کارشناس غذاهای بومی محلی در مورد غذای سالم به تنوع غذای گوشه کنار کشور اشاره نمود و گفت: با برگشت به فرهنگی و آداب و رسوم گذشته می توانیم تغذیه سالم را ترویج کنیم.

او ادامه داد: همچنین معرفی غذاهای سنتی به عنوان جاذبه توریستی می تواند نقش بسزایی در توسعه گردشگری شهرستان داشته باشد.

منبع: میراث آریا
انتشار: بروزرسانی: 24 شهریور 1398 شناسه مطلب: 203

به "ظرفیت های گردشگری روستای ملی بسک آنالیز می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ظرفیت های گردشگری روستای ملی بسک آنالیز می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید