استخوان هایتان را با دانه های این میوه محکم کنید
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، با مصرف دانه های یک میوه آبدار و محبوب تابستانی می توانید به سلامت استخوان ها و کنترل فشار خونتان کمک کنید.

به گزارش خبرنگاران، هندوانه به طور گسترده ای مورد مصرف و ترجیح بسکمک از افراد در سراسر جهان است و یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی با خاصیت طراوت بخشی و مرطوب کنندگی برای بدن است که برای سلامتی نیز بسیار مفید است.
هندوانه مانند برخی دیگر از انواع میوه ها مانند انگور، سیب و توت دارای دانه است. بسکمک از افراد به دلایل زیادی از خوردن آن دانه ها خودداری می کنند که یکی از این دلایل طعم تلخ آنهاست.
کارشناسان گزارش می دهند که از بین بردن دانه های هندوانه به معنای از دست دادن مواد مغذی مهم و اساسی در آنهاست.
کارشناسان تاکید می کنند که این دانه ها منبع خوبی از بسکمک از مواد معدنی از جمله منیزیم و آهن هستند، بنابراین توانایی تقویت ایمنی و کمک به کنترل فشار خون را دارند و بعلاوه حاوی اسیدفولیک و کلسیم هستند.
منگنز، مس و پتاسیم از دیگر عناصر مغذی دانه هندوانه هستند که همین امر باعث می شود استخوان ها قوی و محکم شوند، زیرا این مواد معدنی به بهبود تراکم استخوان کمک می کنند و ریز مغذی های موجود در آنها می توانند فرایند متابولیسم را تقویت کنند.
بنابراین، متخصصان تأکید می کنند که برای بهره مندی حداکثری، نباید دانه های هندوانه را از قبل تفت داد یا مغز آن را خورد، بلکه باید آنها را خوب جوید و بعلاوه می توان آن دانه ها را در روغن کمی سرخ کرد و در سالادها یا آب میوه ها استفاده کرد.
منبع: خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاین