طرز تهیه املت گوجه حرفه ای و خوشمزه

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، املت یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که به راحتی میتوانید درست کنید اما طرز تهیه املت گوجه حرفه ای به ریزه کاری هایی احتیاج دارد تا برترین طعم و عطر را در کنار خواص آن برای صبحانه یا وعده های دیگر امتحان کنید. از گوجه فرنگی، عصاره و رب آن، به عنوان پایه اصلی برای درست کردن بسیاری از غذاها مانند املت گوجه استفاده می گردد. در طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و حرفه ای، ابتدا گوجه ها را به صورت نگینی یا حلقه ای برش زده و با مقداری روغن داخل تابه بریزید. نمک و فلفل را اضافه نموده و گوجه را سرخ کنید. تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و هم بزنید. سپس تخم مرغ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا پخته گردد. البته در روش های دیگر از پخت املت، مواد اولیه مختلفی را به ترکیب این غذا اضافه می نمایند.

طرز تهیه املت گوجه حرفه ای و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم تا به معرفی انواع روش های طرز تهیه املت پرداخته و مراحل آن ها را با هم یاد بگیریم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

املت گوجه فرنگی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت20 دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

اگر به یک کافه بروید و انواع صبحانه در منوی آن را مرور کنید، مطمئنا املت گوجه فرنگی را هم در میان آن ها خواهید دید. اگرچه ترکیب اصلی این غذا تخم مرغ و گوجه است، اما می توانید با اضافه کردن بعضی از سبزیجات طعم آن را متفاوت تر کنید. در ادامه مواد لازم و مراحل طرز تهیه املت گوجه فرنگی آمده است.

مواد لازم برای طرز تهیه املت حرفه ای

برای درست کردن این غذا به سبک حرفه ای و در عین حال ساده ترین روش، نیازمند مواد اولیه زیر هستید. با این میزان مواد اولیه می توان برای 4 نفر املت درست کرد. در روش تهیه املت برای 20 نفر باید میزان مواد اولیه را 5 برابر کنید.

مواد لازممیزان مورد نیاز
گوجه فرنگی2 عدد
تخم مرغ3 عدد
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر پاپریکابه میزان لازم
ریحان خشک1 قاشق غذاخوری

دستور پخت املت گوجه فرنگی

اکنون نوبت به مراحل طرز تهیه املت حرفه ای می رسد که در اینجا آن را با جزئیات توضیح داده ایم:

  • مرحله اول: یک ماهیتابه نچسب را انتخاب نموده و کمی روغن درون آن بریزید.
  • مرحله دوم: در این مرحله از طرز تهیه املت، گوجه ها را به صورت حلقه ای یا نگینی برش بزنید و درون روغن بچینید.
  • مرحله سوم: میزانی نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا روی گوجه ها ریخته و آن ها را سرخ کنید.
  • مرحله چهارم: در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و آن ها را کاملا مخلوط کنید. دقت داشته باشید که بافت نهایی تخم مرغ باید یکدست گردد.
  • مرحله پنجم: تخم مرغ ها را به گوجه های سرخ شده درون تابه اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • مرحله ششم: در آخرین مرحله از طرز تهیه املتاجازه دهید تا این ترکیب کاملا پخته شده و سپس میزانی ریحان خشک روی املت بپاشید.

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی به روش قهوه خانه ای، تفاوت زیادی با روش پخت معمولی آن ندارد و تنها تفاوت در استفاده از کره است. مطابق مراحل زیر املت قهوه خانه ای آماده می گردد:

  • مرحله اول: ابتدا باید پوست گوجه فرنگی را به روش بلانچ جدا کنید. برای این کار، گوجه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب در حال جوش حرارت دهید و سپس بلافاصله در ظرف آب و یخ بگذارید؛ حالا پوست گوجه فرنگی به سادگی جدا می گردد. گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید تا برای پخت املت آماده گردد.
  • مرحله دوم: کره را داخل یک تابه بریزید و روی شعله بگذارید. زمانی که کره ذوب شد، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
  • مرحله سوم: اجازه دهید تا آب گوجه کشیده و سرخ گردد؛ سپس میزانی روغن داخل تابه بریزید.
  • مرحله چهارم: پس از داغ شدن روغن، تخم مرغ را داخل تابه بشکنید. کمی زمان دهید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سپس آن را هم بزنید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله نمک را اضافه نموده و منتظر بمانید تا املت پخته گردد. در نهایت فلفل را نیز روی املت بریزید.

طرز تهیه املت فرانسوی

برای درست کردن املت فرانسوی به فلفل دلمه ای، پیاز، تخم مرغ و روغن نیاز دارید. درست کردن املت فرانسوی به زمان بسیار کمی نیاز دارد و مطابق مراحل زیر است:

  • مرحله اول: فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و به تخم مرغ هم زده اضافه کنید.
  • مرحله دوم: میزانی جعفری را ساطوری خرد کنید و همراه با ادویه ها به دیگر مواد املت بیفزایید.
  • مرحله سوم: در نهایت اجازه دهید تا املت روی شعله ملایم پخته گردد.

طرز تهیه املت گوجه با قارچ

املت گوجه فرنگی به همراه پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ، طعم بسیار مجذوب نمایندهی دارد و دستور پخت آن هم مانند دیگر املت ها بسیار راحت است. در طرز تهیه املت قارچ کافی است تا مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد نموده و درون یک تابه نچسب سرخ کنید.
  • مرحله دوم: نمک و فلفل سیاه را اضافه نموده و اجازه دهید که این ترکیب کاملا پخته گردد.
  • مرحله سوم: در ادامه قارچ خرد شده را به مواد اضافه نموده و تفت دادن با حرارت زیاد را تا جایی ادامه دهید که آب قارچ کاملا گرفته گردد.
  • مرحله چهارم: برای اضافه کردن تخم مرغ ها، باید آن ها را درون یک ظرف دیگر شکسته و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ را درون تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا غذا کاملا پخته گردد.
  • مرحله پنجم: املت آماده را درون ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.

طرز تهیه املت با گوجه رنده شده

اگر به طعم املت گوجه علاقه دارید، طرز تهیه املت لاکچریبا سبزیجات را نیز امتحان کنید. املت با گوجه رنده شده، به علت داشتن مقادیر بالایی از ویتامین ها و فیبر می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در تهیه این املت از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمه ای و سیر استفاده می گردد. روش درست کردن آن نیز بسیار آسان بوده و مطابق مراحل زیر است:

  • مرحله اول: سبزیجات شامل پیازچه، فلفل دلمه ای و سیر را خرد کنید و آن ها را درون تابه تفت دهید.
  • مرحله دوم: سپس گوجه را رنده نموده و پوره آن را به تابه اضافه کنید. حرارت دادن را تا جایی ادامه دهید که آب گوجه ها گرفته گردد.
  • مرحله سوم: تخم مرغ های زده شده و ادویه ها را به مواد اضافه نموده و آن را حرارت دهید تا آماده گردد.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی ایتالیایی

شما می توانید طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه را به سبک ایتالیایی انجام دهید که یکی از انواع املت سیب زمینی نیز محسوب می گردد. در طرز تهیه املت ایتالیایی علاوه بر تخم مرغ و گوجه رنگی، به مرغ، سیب زمینی، ذرت پخته، قارچ، آبلیمو و پنیر پیتزا هم نیاز دارید.

  • مرحله اول: در این روش ابتدا باید مرغ را خرد نموده و تفت دهید. سپس با اضافه کردن کمی نمک، فلفل و آب جوش، اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته گردد.
  • مرحله دوم: سیب زمینی نگینی را درون یک تابه دیگر سرخ نموده و قارچ خرد شده را به همراه آبلیمو اضافه کنید.
  • مرحله سوم: پس از کشیده شدن آب قارچ، گوجه خرد شده، ذرت و در نهایت مرغ را به تابه اضافه کنید. ادویه های دلخواه مانند نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را نیز بیفزایید.
  • مرحله چهارم: اکنون نوبت اضافه کردن تخم مرغ زده شده، به صورت یک لایه کامل روی سبزیجات است.
  • مرحله پنجم: بعد از پخت تخم مرغ، یک لایه پنیر پیتزا نیز روی آن بریزید. در این مرحله طرز تهیه املت ایتالیایی نیز به انتها رسید، نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه املت خوشمزه

برای آنکه طرز تهیه املت گوجه فرنگی را به شکل حرفه ای دنبال کنید، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:

  • تهیه املت با رب گوجه فرنگی نیز امکان پذیر است؛ پس اگر گوجه در دسترس ندارید، می توانید از رب گوجه فرنگی بهره ببرید.
  • برای درست کردن املت قهوه خانه ای، باید روغن بیشتری اضافه کنید تا خوش رنگ تر گردد. البته برای کاهش کالری املت رژیمی، بهتر است تا میزان روغن املت را افزایش ندهید.
  • اگر قصد دارید تا تخم مرغ شکل خود را در املت حفظ کند، از هم زدن آن خودداری کنید؛ درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد. البته دقت داشته باشید که در روش معمول تهیه املت که تخم مرغ را هم می زنند، نباید درب تابه را بگذارید.

روش نگهداری املت گوجه فرنگی

بدون شک شما نیز این جمله را قبول دارید که املت تازه و داغ، عطر و طعم مجذوب نماینده تری دارد؛ پس بهتر است که آن را در حد نیاز خود در هر وعده تهیه کنید. با این وجود ممکن است این سوال برای شما نیز پیش بیاید که املت را چگونه نگهداری کنیم؟ اگر میزانی از املت باقی ماند، آن را در ظرفی درب دار ریخته و در یخچال بگذارید.

جلوگیری از خراب شدن املت

تمامی غذاهایی که تخم مرغ از مواد اولیه اصلی آن ها است، ماندگاری زیادی ندارند. در املت به علت ترکیب گوجه فرنگی سرخ شده و املت، این غذا تنها به مدت یک تا نهایت دو روز در یخچال سالم می ماند. برای جلوگیری از خراب شدن املت نیز دقت داشته باشد که غذا بیرون از یخچال نماند.

جایگزین ها در طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت با رب گوجه فرنگی را می توان برترین جایگزین در روش تهیه این غذا دانست. برای درست کردن این املت، رب را با روغن در تابه ریخته و تفت دهید تا خوش رنگ تر شده و خامی آن از بین برود. تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و نمک و فلفل را اضافه کنید. املت را هم بزنید و منتظر بمانید تا پخته گردد.

خواص گوجه فرنگی

خواص گوجه شامل موارد بسیاری است که موجب می گردد تا املت یک غذای مقوی باشد. گوجه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که سطح رادیکال های آزاد در بدن را کاهش داده و از ابتلا به بیماری های مختلف همانند سرطان جلوگیری می نمایند. از دیگر خواص گوجه فرنگی می توان به سلامت دستگاه گوارش، یاری به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، روشن شدن پوست و یاری به سلامت مادر و جنین در خانم های باردار اشاره نمود.

املت گوجه فرنگی، برترین املت برای صبحانه

املت همانند املت گوجه فرنگی و طرز تهیه املت بادمجان از اصلی ترین روش های سرو تخم مرغ برای صبحانه است. شما می توانید با استفاده از این ترکیب، روز خود را با یک وعده غذایی کاملا سیرنماینده شروع کنید. اگر جزو افرادی هستید که در رژیم لاغری دارید، میزان روغن در طرز تهیه املت گوجه فرنگی به حداقل برسانید و از روغن کنجد به عنوان جایگزین بهره ببرید.

در نهایت، اگر مواد لازم در طرز تهیه املت گوجه فرنگی را در دسترس نداشتید، می توانید از کافه آنلاین خبرنگاران یاری بگیرید. به این منظور، از قسمت سفارش آنلاین از کافه ، املت موردنظر خود را سفارش داده و در محل آدرس تحویل بگیرید.

سوالات متداول

چرا املت به کف تابه می چسبد؟

اگر در طرز تهیه املت گوجه فرنگی، میزان روغن شما کم باشد، املت به تابه می چسبد؛ پس در اضافه کردن روغن دقت کنید.

املت پس از چند دقیقه پخته و آماده می گردد؟

زمان پخت املت به ذائقه شما بستگی دارد؛ اگر به بافت نرم املت علاقه مند هستید، 5 دقیقه زمان برای پخت آن کافی است. از سوی دیگر برای پخت یک املت سفت، باید آن را حداقل به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

آیا می توان از رب هم در طرز تهیه املت استفاده کرد؟

در تهیه املت با شیوه سنتی و اصیل آن از گوجه فرنگی استفاده می گردد؛ اما شما می توانید مطابق ذائقه خود، آن را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 18 بهمن 1403 بروزرسانی: 18 بهمن 1403 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 2296

به "طرز تهیه املت گوجه حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت گوجه حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید