این ماده خوراکی در کاهش ابتلا به دیابت و فشار خون نقش دارد

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در آنالیز های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.

این ماده خوراکی در کاهش ابتلا به دیابت و فشار خون نقش دارد

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، ایسنا به نقل از مدیکال دیلی نوشت: یک تیم تحقیقاتی بین المللی در آنالیز های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.

در این آنالیز، روی 150 هزار نفر از 21 کشور از جمله کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی تحقیقاتی انجام گرفت. همچنین سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین 35 تا 70 سال داشتند.

در این تحقیق از شرکت کنندگان درخواست شد به پرسش نامه ای در خصوص مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همچنین از این افراد درخواست شد به پرسش های مطرح در خصوص میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های فراوری شده با لبنیات پاسخ دهند.

محققان شرایط سلامت افراد شرکت کننده را 9 سال بعد مجدد مورد آنالیز قرار دادند. به گفته محققان، این افراد به طور میانگین حدود 179 گرم مواد لبنی در طول روز مصرف نموده اند همچنین در این آنالیز معین شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیش از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.

محققان یافته های به دست آمده را آنالیز کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش 24 درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علائم خطرزا در بروز بیماری قلبی است ارتباط دارد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 962

به "این ماده خوراکی در کاهش ابتلا به دیابت و فشار خون نقش دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ماده خوراکی در کاهش ابتلا به دیابت و فشار خون نقش دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید