برداشت طلای سرخ در افغانستان
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، خبرنگاران: زعفران افغانستان که به کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا صادر می گردد، در حال تبدیل شدن به یک محصول استراتژیک در این کشور است.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، بیش از 3هزار سال است که زعفران به یک چاشنی، عطر دهنده، رنگ دهنده و داروی کلیدی تبدیل شده است.
زعفران به عنوان یکی از گران قیمت ترین گونه های گیاهی از عصر باستان تا به امروز تاریخچه ای مملو از کاربردها در غذاها، نوشیدنی ها و درمان های گیاهی سنتی دارد.
از آفریقا و آسیا تا اروپا و آمریکا، رشته های قرمز درخشان در آشپزی، ادویجات و انواع نوشیدنی ها مورد توجه قرار گرفته اند.
مردم باستان معتقد بودند که زعفران قادر است درد معده، طاعون و آبله را درمان کند.
از زعفران نیز به عنوان عنصری خارق العاده و شادی آور در درمان افسردگی نیز استفاده می گردد.
این گیاه گران قیمت از دیر باز برروی کمربند گسترده ای از اوراسیا کشت می شد و فراوری کننده های عمده آن از دوران باستان تاکنون ایران، اسپانیا، کشمیر و یونان بودند.
همچنین این محصول در سافرون والدن انگلیس نیز به طور پیروز رشد کرد.
کشت زعفران در آمریکا نیز برای نخستین بار در کلیسای اسونگفلدر در پنسیلوانیا آغاز شد.
در دهه های اخیر کشت آن به نیوزیلند، تاسمانی، کالیفرنیا و افغانستان نیز گسترش یافته است.
در حال حاضر زعفران افغانستان از مرغوبترین زعفران های جهان است که به کشورهای زیادی از جمله آمریکا و کانادا صادر می گردد و در حال تبدیل شدن به یک محصول استراتژیک در این کشور است.
در ادامه تصاویری را از برداشت زعفران در افغانستان ملاحظه می کنید:
ع
منبع: تسنیم