دیدن کنید؛ پخت روجیامو در خیابان های چین
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، روجیامو نوعی ساندویچ گوشت است که با قرار دادن گوشت گاو یا گوسفند در میان نانی که از آرد گندم تهیه می گردد، گذاشته می گردد و با زیره سبز و فلفل مزه دار می گردد.
ساندویج ها یکی از انواع غذاهای خیابانی بسیار پرطرفدار در همه کشورها است. ساندویچ گوشت هم معمولا هواداران زیادی دارد و عطر و بوی آن هوش از سر هر کسی می برد. در خیابان های شهر شیان چین که یکی از منطقه ها مسلمان نشین این کشور بوده، نوعی ساندویچ گوشت به نام روجیامو (Rou Jia Mo) از گوشت حلال گاو یا گوسفند تهیه می گردد.
برای تهیه روجیامو که در زبان چینی به معنای همبرگر یا ساندویچ گوشت است. ابتدا گوشت را به تکه های بسیار کوچک خرد می نمایند و سپس آن را در میان نانی به نام باجیمو می گذارند که خمیر آن با آرد گندم و نمک تهیه می گردد و در تنورهای گلی یا ماهی تابه پخته می گردد؛ البته ممکن است طرز پخت این نان محلی در میان فروشدگان مختلف کاملا متفاوت باشد.
روجیامو جزو قدیمی ترین ساندویج های دنیا است؛ زیرا تاریخ تهیه نان باجیمو و گوشت تکه تکه شده به سلسله های باستانی چین که 221 تا 225 سال پیش از میلاد در چین حکومت می کردند، می رسد. در ادامه شما را به تماشای کلیپ طرز تهیه این غذای چینی در خیابان های شهر شیان دعوت می کنیم.
منبع: کجارو / en.wikipedia.org