خورش آلبالو با گوشت قرمز

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، آلبالو میوه ای است با خواص درمانی بسیار زیاد که از آن به صورت پخته شده در تهیه انواع پلو ها و خورش ها و همچنین نوشیدنی ها استفاده می شود.

خورش آلبالو با گوشت قرمز

به گزارش، خورش آلبالو با گوشت قرمز با استفاده از آلبالو هایی ترش پخته می شود و به همین خاطر مزه ای ترش و ملس دارد. به دلیل همین طعم بی نظیر نیز افراد بسیاری به پخت و مصرف این خورش علاقه مند هستند. با تهیه آلبالو در فصول مناسب سال می توانید این خورش خوشمزه را تهیه کنید.

آلبالو میوه ای است با خواص درمانی بسیار زیاد که از آن به صورت پخته شده در تهیه انواع پلو ها و خورش ها و همچنین نوشیدنی ها استفاده می شود. البته این میوه را بسیاری از افراد خشک کرده و به صورت خام مصرف می کنند و یا با اضافه کردن آن به خورش ها طعمی جدید به غذای خود می دهند. آلبالو سرشار از ویتامین، آهن و کلسیم است و ارزش غذایی مناسبی دارد. برترین خاصیت آلبالو قند مناسب و کافی این میوه است که موجب می شود نیاز به مصرف شکر را در غذا ها کاهش دهد.

خورش آلبالو علاوه بر طعم از جهت رنگ خوبی که دارد توجه بسیاری از بچه ها را به خود جلب کرده است. باید بدانید آلبالو های تازه ای که از بازار خریداری می کنید باید سفت و سالم باشند و طراوت خود را از دست نداده باشند. به دلیل قند مناسبی که آلبالو دارد مصرف این میوه در غذا ها برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند توصیه می شود. علاوه بر این آلبالو در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله درمان سنگ کلیه، درمان بی خوابی و بیماری های قلبی مفید است. گفته شده افرادی که دچار اضافه وزن هستند می توانند آلبالو را به عنوان چاشنی اصلی لاغری به غذا های خود اضافه کنند.

آلبالو بدون هسته: 200 گرم

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

کره: 2 قاشق چای خوری

شکر: 2 قاشق سوپ خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

در قابلمه ای مقداری آب بریزید و آلبالو های بدون هسته را که از قبل به خوبی شسته اید به همراه مقداری شکر درون قابلمه ریخته و دقایقی را وقت دهید تا آلبالو ها پخته شوند. (حدود 15 دقیقه)

سپس آن ها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.

در ظرفی گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را ریخته و به خوبی آن ها را ورز دهید و مخلوط کنید. (بهتر است آب پیاز را بگیرید.)

سپس ادویه های مورد نظر را به مواد اضافه کنید.

مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یک دست به دست بیاید.

اگر دوست داشنید می توانید مقداری سبزی معطر خشک به این مخلوط گوشت اضافه کنید.

مخلوط گوشت و پیاز را به صورت قلقلی در آورید.

سپس دایره های گوشتی را در تابه ای به همراه روغن سرخ کنید.

در زمانی که مشغول سرخ کردن هستید آب آلبالو پخته شده را به گوشت اضافه کنید.

سپس آلبالو ها را نیز در تابه ای به همراه کره سرخ کنید و آن ها نیز به مواد بالا اضافه کنید.

پس از آنکه گوشت به همراه سس کامل پخته شد. آلبالو ها را به آن اضافه کنید تا کمی با هم مخلوط شوند.

بعد از 15 دقیقه که خورش به خوبی جا افتاد می توانید آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 929

به "خورش آلبالو با گوشت قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش آلبالو با گوشت قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید