روش تهیه غذایی اصیل ایرانی که پر از خاصیت است
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، مرغ ترش به خورش شمالی معروف است ولی اراکی ها هم مرغ ترش دارند که با رب انار مزه دار می گردد.
خبرنگاران، در مهمان داری های خانوادگی و محبت آمیز پخت این خورش سریع را هم امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
یک عدد سینه مرغ کامل و درشت
4 ق س رب انار
250 گرم گردو (به چهار قسمت تقسیم گردد)
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زعفران آب شده، دانه انار و آب انار
یک عدد پیاز درشت
به میزان لازم نمک و زردچوبه
1. پیاز را خرد نموده و داخل کمی روغن تفت دهید. نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. سپس سینه مرغ را خرد نموده و به پیازداغ اضافه کنید. رب انار را هم بریزید و کمی حرارت دهید.
2. در مراحل پایانی گردو را هم افزوده و یک دقیقه تفت دهید. حالا تابه حاوی سینه مرغ را با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید و صبر کنید مرغ بپزد.
3. در این فاصله برنج سفید را دم نموده و پس از آماده شدن میزانی از آن را با زعفران و آب انار تزئین نموده یا همراه با برنج یا به صورت جداگانه سرو کنید.
فوت وفن
این خورش باید ترش مزه باشد بنابراین رب انار ترش انتخاب کنید.
دانه انار را می توانید به صورت تزئین روی خورش بریزید.
منبع: همشهری آنلاین