طرز تهیه و دستور پخت باقلوا ترکی با خمیر فیلو

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، خبرنگاران | سرویس آشپزی - برای تهیه باقلوا ترکی با خمیر فیلو از انواع مغزها بسته به ذائقه می توانید استفاده کنید. میزان طبقات باقلوا نیز کاملا سلیقه ای می باشد. جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فیلو به بخش نان ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید.

طرز تهیه و دستور پخت باقلوا ترکی با خمیر فیلو

مواد لازم جهت تهیه باقلوا ترکی با خمیر فیلو

خمیر فیلو10 تا 18 ورق
بادام خام پوست کنده400 گرم
پسته200 گرم
پودر قند120 گرم
دارچین2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده1 پیمانه

طرز تهیه

باقلوا ترکی با خمیر فیلو
  1. بادام و پسته را به نوبت به یاری میکسر پودر کنید. برای این منظور از 70 گرم پودر قند برای آسیاب کردن بادام و 50 گرم پودر قند برای آسیاب کردن پسته استفاده نمایید. سپس هرکدام را به طور جداگانه با یک قاشق چایخوری مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
  2. در این مرحله کره را بر روی بخار کتری ذوب نمایید و کنار بگذارید تا کمی از داغی بیفتد.
  3. کف قالب 30 در 40 را به خوبی با کره چرب کنید. سپس خمیر فیلو مخصوص شیرینی پزی را که مطابق دستور پیشین تهیه کرده اید و یا به صورت آماده تهیه کرده اید آماده کنید. 8 لایه خمیر را به یاری قلم مو کاملا کره بمالید و روی هم قرار دهید.
  4. در این مرحله نیمی از بادام پودر شده را روی لایه 8 خمیر بریزید و کاملا صاف کنید. به خوبی مغز ها را پرس کنید.
  5. مجددا یک لایه خمیر باز کنید و به کره آغشته کنید. سپس یک لایه پسته پودر شده بریزید و به خوبی فشار دهید تا کاملا پرس شوند.
  6. لایه دیگری خمیر باز کنید و با قلم مو کره روی آن بمالید. مابقی بادام آسیاب شده را بریزید و فشار دهید. سپس 8 لایه دیگر خمیر باز کنید و هر لایه را به کره آغشته کنید.
  7. باقلوا را به اندازه های دلخواه و شکل دلخواه برش دهید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه پخت کنید. تا زمانی که به رنگ طلایی درآِیند.

مواد لازم جهت تهیه شربت باقلوا ترکی

شکر200 گرم
آب1/4 پیمانه
گلاب1/4 پیمانه
گلوکز1 قاشق سوپ خوری
جوهر لیمو1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت باقلوا ترکی

  1. شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که ذرات شکر کاملا در آب حل گردد.
  2. گلاب و گلوکز را به مخلوط شکر و آب اضافه کنید.
  3. پس از چند جوش جوهر لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از چوب دارچین، دانه هل و یا زعفران در ساختار این شربت استفاده نمایید.
  • اگر شربت بیش از حد بجوشد، باعث شکرک زدن شربت خواهد شد.

تزیین

باقلوا ترکی
  • در این مرحله پس از اینکه باقلوا از داغی افتاد شربت ولرم را به آرامی در چند مرحله به خورد باقلوا دهید و در نهایت با خلال پسته تزیین نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای برش های لوز شکل، هر لایه خمیر را پس از آغشته کردن به کره و پوشاندن با مقداری مغز به صورت لوله ای رول کنید و در نهایت با مغز گردو تزیین نمایید.
  • همچنین می توانید پس از رول کردن به صورت مدور به شکل گل بپیچید و در نهایت با پودر پسته تزیین نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید خمیر را به شکل نوار های باریک برش بزنید و به شکل مثلثی به روش بپیچید.
منبع: setare.com
انتشار: 6 تیر 1400 بروزرسانی: 6 تیر 1400 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 1569

به "طرز تهیه و دستور پخت باقلوا ترکی با خمیر فیلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و دستور پخت باقلوا ترکی با خمیر فیلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید