فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر؛ یک غذای خوشمزه و خوش طعم

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، فلفل دلمه ای از خانواده فلفل هاست و در رنگ های مختلف نظیر سبز، قرمز، نارنجی و زرد وجود دارد. فلفل دلمه ای نه تنها خوشمزه است، بلکه خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. حفظ سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با سرطان، یاری به سیستم عصبی، کاهش سرعت فرایند پیری و یاری به سلامت دستگاه گوارش تنها بخشی از خواص فلفل دلمه ای است. حدود 92 درصد فلفل دلمه ای تازه و خام را آب تشکیل داده است. این فلفل حاوی پروتئین، مس، فیبر، فولات، منگنز، منیزیم، ویتامین C و ویتامین B6 است. فلفل دلمه ای شکم پر از آن دسته از غذا های خوشمزه است که هواداران زیادی دارد. اگر این غذای مهیج را به سبک ایتالیایی و با پنیر درست کنید، از طعم بسیار عالی آن شگفت زده خواهید شد. این غذای لذید را می توانید در خانه درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر رومانو و موزارلا را به شما آموزش دهیم.

فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر؛ یک غذای خوشمزه و خوش طعم

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم برای داخل فلفل شکم پر با انواع پنیر

فلفل دلمه ای سبز چهار عدد

برنج پخته یک فنجان

پنیر رومانو نصف فنجان

پنیر موزارلا نصف فنجان

سیر سه حبه

گوشت چرخ نموده 450 گرم

450 گرم 280 گرم

جعفری یک چهارم فنجان

سس تند ایتالیایی 100 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه ای شکم پر با انواع پنیر

پیاز خرد شده یک عدد

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

عصاره گوشت یک فنجان

فلفل دلمه ای قرمز یک چهارم قاشق چای خوری

سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلفل شکم پر با انواع پنیر

فر را روی 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. نیمی از پیاز خردشده و روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و فلفل دلمه ای قرمز خردشده را به آن اضافه نموده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. مخلوط سس به دست آمده را کنار بگذارید.

مابقی پیاز خرد شده را درون یک ماهیتابه ریخته و به همراه گوشت چرخ نموده، گوجه فرنگی خرد شده، سیر له شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل خوب تفت دهید. برنج پخته و پنیر موزارلا و پنیر رومانو رنده شده را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید.

سر فلفل دلمه ای را برش زده و کنار بگذارید. دانه های داخل فلفل دلمه ای را هم خارج کنید. سپس مخلوط سس و گوشت را با هم ترکیب نموده و درون فلفل دلمه ای بریزید. در نهایت سر فلفل را روی آن بگذارید.

فلفل دلمه ای های شکم پر را روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و فلفل دلمه ای نرم گردد. سپس سینی را از فر درآورده، فلفل های شکم پر را در ظرف دلخواه قرار داده و نوش جان کنید.

نکات

در تهیه فلفل شکم پر با پنیر می توانید از انواع مختلف پنیر نظیر پنیر پارمسان، پنیر موزارلا و … بهره ببرید. مقدار پنیر را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید.

این غذای خوشمزه را می توانید در وعده ناهار، شام و حتی پیش غذا میل کنید.

فلفل شکم پر را نه تنها با فلفل دلمه ای سبز، بلکه با فلفل دلمه ای های رنگی دیگر هم می توانید درست کنید.

در صورت نداشتن سس ایتالیایی تند، می توانید به دلخواه مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید تا طعم فلفل شکم پر تندتر گردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 1 آبان 1399 بروزرسانی: 1 آبان 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 1101

به "فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر؛ یک غذای خوشمزه و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلفل شکم پر ایتالیایی با انواع پنیر؛ یک غذای خوشمزه و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید