طرز تهیه لازانیا با سویا بدون فر با قارچ و سبزیجات
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ و سبزیجات، بسیار ساده بوده و شما بدون فر و روی گاز هم می توانید آن را تهیه نموده و میل کنید. بهترین دستور تهیه لازانیا بدون گوشت را در این مطلب بخوانید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - استفاده از سویا در آشپزی و پخت انواع غذا با سویا، یکی از توصیه های پزشکان تغذیه است تا کمی در مصرف گوشت قرمز تعادل برقرار گردد. اگر به دنبال طرز تهیه لازانیا با سویا خوشمزه و عالی هستید، در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را با بهترین دستور، ارائه داده ایم؛ همراه ما باشید.
طرز تهیه لازانیا با سویا روی گاز
مواد لازم برای 4 نفر | |
لازانیا | 1 بسته |
سویا | 1 لیوان |
قارچ | 2 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
سس بشامل | به میزان لازم |
نکته: طرز تهیه سس بشامل را از این مطلب بخوانید: طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا)
طرز پخت لازانیا با سویا و قارچ
- ابتدا مواد گوشتی میان لازانیا را درست می کنیم؛ برای این کار سویاها را در کاسه ای با آب بخیسانید و 1 بار آب آن را عوض کنید.
- سپس پیاز را خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید.
- هویج و فلفل دلمه ای را نگینی نموده و به پیاز اضافه کنید.
- سبزیجات را به خوبی تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- پس از چند دقیقه، سویا را آبکش نموده و به سبزیجات داخل تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- سپس ادویه و نمک را به مواد اضافه کنید و کمی بعد، رب گوجه فرنگی را به تابه بیافزایید و هم بزنید.
- قارچ حلقه شده را در تابه ای جداگانه با حرارت بالا و کمی روغن تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شده و کمی تفت بخورد.
- وقتی قارچ ها آماده شدند، آن را به مواد دیگر اضافه نموده، کمی هم بزنید و شعله را خاموش کنید.
- حالا به سراغ پخت ورقه های لازانیا می رویم:
برای این کار یک قابلمه عظیم انتخاب کنید تا ورقه های لازانیا به خوبی در کف آن جا بگیرند.
آب را به جوش آورید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع درون آن بریزید.
سپس ورقه های لازانیا را دانه دانه به دیگ اضافه نموده و چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شوند.
بعد از 5-6 دقیقه ورقه ها را آبکش نموده و دانه دانه درون یک سینی عظیم بچینید تا بهم نچسبند.
- برای چیدمان لازانیا، یک قابلمه یا تابه مستطیلی بردارید. (اگر قابلمه کشیده ندارید، از قابلمه های گرد بهره ببرید که برای این کار باید ورقه ها را به اندازه کف ظرف، برش بزنید.)
- کف ظرف را کمی چرب کنید.
- یک لایه ورقه لازانیا کف آن بچینید.
- حالا کمی از مواد را روی آن پخش کنید.
- کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و سپس روی آن چند قاشق سس بشامل بریزید.
- این کار را 3-4 مرتبه تکرار کنید تا لایه های لازانیا تکمیل شوند.
- لایه آخر را ورقه لازانیا گذاشته و روی آن را پنیز بپاشید.
- سپس یک لایه نازک سس بشامل روی آن ریخته و اگر دوست داشتید، برای تزیین، کمی هویج نگینی و فلفل دلمه ای روی سس بشامل بپاشید. (لایه آخر باید سس بشامل باشد، چراکه از سوختن و خشک شدن لازانیا جلوگیری می نماید.)
- درب ظرف را بسته و به مدت 2 ساعت، روی شعله خیلی ملایم قرار دهید تا آرام آرام بپزد.
- اگر از فر استفاده می کنید: 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد.
سخن آخر
امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید؛ در تهیه این غذا، نکته های زیر را نیز مورد توجه قرار دهید:
- طرز تهیه لازانیا با سویا و سوسیس و یا طرز تهیه لازانیا با سویا و گوشت نیز به همین صورت است؛ با این تفاوت که باید سوسیس یا گوشت را به همراه سویا به تابه اضافه نموده و ادامه پخت را پیش بگیرید.
- استفاده از کمی ادویه ایتالیایی، طعم لازانیای شما را محشر می نماید.
- برای داشتن برش های تمیز و از هم نپاشیدن لازانیا، وقتی لازانیا پخت، 15 دقیقه صبر کنید و سپس آن را برش زده و سرو کنید.
اگر سوال یا نظری دارید، در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید.
منبع: setare.com