چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، در این خبرنگاران مگ طرز تهیه دلمه برگ مو را با تمام نکات و ریزه کاری ها از جمله دو روش مختلف برای پیچیدن دلمه برگ مو خواهید آموخت. میزان موادی که ما در این دستور پخت اعلام می کنیم تقریبا برای 6 نفر کافی است. شما می توانید با توجه به تعداد نفرات میزان مواد خود را کم یا زیاد کنید.

چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟

دلمه یکی از غذاهای خوشمزه مناطق مدیترانه ای و خاورمیانه است که از ایام بسیار قدیم در کشورهای این مناطق تهیه می شده. دلمه با پر کردن سبزیجاتی مثل برگ مو، کلم، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، پیاز، کدو و بادمجان از با انواع حبوبات، سبزی ها و پروتئین ها تهیه می گردد.

دلمه یک غذای اصلی محسوب می گردد ولی به عنوان پیش غذا هم بسیار محبوب است. این غذای خوشمزه را می توان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کرد.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین دلمه ها یعنی دلمه برگه مو را با دو روش مختلف پیچیدن برگ مو به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای دلمه برگ مو (برای 6 نفر)

  • برگ مو: 1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ نموده: 500 گرم
  • سبزی دلمه: 400 گرم (مرزه، تره، پیازچه، شوید)
  • پیاز متوسط: 3 عدد نگینی خرد شده
  • لپه: دو سوم پیمانه
  • برنج: دو سوم پیمانه
  • بلغور گندم: دو سوم پیمانه
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 100 گرم
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه برگ مو

1.

برای آغاز پیاز را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا جایی که طلائی گردد؛ سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید.

2.

بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، ادویه ها را هم اضافه کنید.

3.

پس از این که گوشت را با ادویه ها تفت دادید، سبزی، لپه، بلغور و برنج را اضافه کنید.

4.

در سرانجام نیمی از کره را همراه با ماست به ترکیب بیفزایید، نمک آن را تنظیم کنید و مواد داخل دلمه را کنار بگذارید.

نکته: می توانید در این مرحله به جای استفاده از ماست، رب آلوچه یا رب انار به مواد اضافه کنید.

5.

پس از شستن برگ ها، آن ها را چند لحظه در آب در حال جوشیدن قرار دهید و سپس آبکش کنید.

برای پر کردن دلمه، بهتر است برگ را به شکلی روی میز یا تخته آشپزی بگذارید که پشت آن ها (بخشی که رگبرگ های برجسته دارد) رو بالا باشد. سپس مقداری از مواد را روی برگ قرار دهید و آن را مطابق تصویر بپیچید.

نکته: برای دلمه برگ مو بهتر است برگ های را بخرید که سایز متوسط و رگبرگ های ظریفی دارند، رنگ آن ها روشن تر است و شیارهای آن ها خیلی عمیق و فرو رفته نیست.

6.

می توانید طبق تصویر از این روش هم برای پیچیدن دلمه ها بهره ببرید.

7.

کف قابلمه خود را دو لایه برگ مو بچینید. سپس دلمه ها را به ترتیب روی هم بگذارید و در سرانجام یک بشقاب روی آن ها قرار دهید.

2 پیمانه آب روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید به مدت 1.5 الی 2 ساعت بپزند. در 30 دقیقه آخر پخت رب انار را با یک لیوان آب مخلوط و رقیق کنید و روی دلمه ها بریزید.

در پایان به جامانده کره را روی دلمه ها قرار دهید و آن ها را آماده سرو کنید.

8.

پس از چیدن دلمه ها در ظرف سرو آن ها را با زرشک و پیاز داغ تزیین کنید.

چطور کوکو سبزی درست کنیم؟

چطور بادمجان شکم پر درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 963

به "چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید