خواص فندق در دوران بارداری

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، فندق با دارا بودن خواص غذایی و دارویی بی شمار یک ماده غذایی خوب در دوران بارداری است که بهتر است خانم های باردار دو بار در هفته مصرف کنند. در این مقاله فواید و خواص فندق در دوران بارداری بیان شده است.

خواص فندق در دوران بارداری

خبرنگاران | سرویس مادر و کودک - با توجه به اینکه بارداری دوران ویژه و حساس برای خانم ها محسوب می گردد، مصرف برخی مواد غذایی که ارزش تغذیه ای بالایی داشته باشد و بتواند انواع ویتامین ها و مواد معدنی بدن را تامین کند بسیار حائز اهمیت می باشد و بسیار مهم به شمار می رود. در این بین، فندق یکی از آن دسته از خوراکی های ارزشمند است که باید در رژیم غذایی زنان باردار گنجانده گردد.

خواص غذایی فندق

فندق سرشار از مواد معدنی همچون، آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین C، ویتامین B6، فیبر و پتاسیم است که همگی ریزمغذی هایی بسیار مفید برای زن باردار محسوب می شوند. همچنین فندق حاوی مقادیر زیادی از ویتامین های B و E و اسید های آلی مفید می باشد که همه این مواد برای بدن لازم می باشند.

بر همین اساس خوردن فندق یک رژیم خوب برای بارداری است، ولی باید در حد اعتدال مصرف گردد. فندق فراورده ای کم کلسترول بوده که بخش اعظم چربی موجود در آن را نوع چربی اشباع نشده تشکیل می دهد.

در دوران بارداری کارایی جذب آهن در بدن افزایش می یابد و بهتر جذب می گردد لذا دارای اهمیت است که شما به منظور کسب اطمینان از این که اکسیژن کافی به شما و جنین تان می رسد، آهن بیشتری را دریافت نمایید. یکی از منابع غذایی آهن، فندوق می باشد که به تامین آهن در دوران بارداری کمک می کند.

فواید فندق در دوران بارداری

1- تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

2- کمک به رشد بهتر اندام جنین

3- فندق برای رشد اندام های عضلانی جنین مفید است.

4- فندق تقویت کننده نطفه می باشد.

5- این نوع مغز، دارای ویتامین E به همراه پروتئین می باشد که رشد بافت عضلانی جنین را تسریع می کند.

6- فندق دارای مقادیر زیادی آهن است که برای رشد و ادامه حیات جنین ضروری است.

آیا مصرف بیش از حد فندق در دوران بارداری خطر دارد؟

طبق تحقیقات محققان، خانم های باردار باید هفته ای دوبار فندق مصرف کنند. البته باید به این نکته توجه کرد که این محصول دارای کالری زیادی می باشد. با این حال، کالری زیاد آن به مادر و جنین هیچ آسیبی نمی رساند، چون هیچ نوع کربوهیدراتی در خود ندارد.

در حالت عادی اگر فندق به مقدار کم خورده گردد به هیچ وجه مضر نیست، ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع ایجاد می کند. گفته می گردد مصرف بیش از حد فندوق، ممکن است باعث سر درد گردد.

خواص دارویی فندق

  • فندق به دلیل اینکه دارای مقدار کمی مواد نشاسته ای است و نیز دارای مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می گردد.
  • فندق غذای مناسبی برای تقویت بدن مخصوصاً در دوره نقاهت است.
  • فندق مقوی روده ها و معده است.
  • فندق سموم را از بدن خارج می سازد.
  • فندق فشار خون را بالا می برد.
  • خانم هائی که در بین دو عادت ماهانه خونریزی دارند برای درمان آن باید جوشانده پوست فندق بخورند.
  • روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.
  • فندق بدلیل داشتن فسفر، تقویت کننده مغز است.

در حالت کلی به دلیل خواص دارویی و غذایی زیاد فندوق، مصرف متعادل آن در دوران بارداری پیشنهاد می گردد، زنان باردار دارای شرایط خاص، بهتر است قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنند. خانم های بارداری که در دوران بارداری فندوق مصرف می کنند درباره میزان مصرف و مقدار آن برای ما نظرات خود را بنویسید.

منبع: setare.com
انتشار: 13 بهمن 1399 بروزرسانی: 13 بهمن 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 1308

به "خواص فندق در دوران بارداری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص فندق در دوران بارداری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید