خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی ، خورشت فوری مناسب کارمندان!
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده قلقلی یکی از با لوبیا سبز است که دستور پخت آسانی دارد و به راحتی تهیه می گردد. این غذای خوشمزه با لوبیا سبز را می توانید با برنج برای و سرو کنید و اگر شاغل هستید به عنوان یک روی آن حساب کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده قلقلی می پردازیم و فوت و فن های پخت این خورشت لذیذ و فوری را با شما در میان خواهیم گذاشت.
مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت قلقلی (برای 6 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
گوشت چرخ نموده | 300 گرم |
لوبیا سبز | 500 گرم |
هویج | 2 عدد میانه |
پیاز (برای پیاز داغ) | 2 عدد میانه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
پودر لیموعمانی | نصف قاشق چای خوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مایع سرخ کردنی | به میزان کافی |
برنج | برای سرو خورش لوبیا سبز |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت
مدت زمان لازم برای پخت خورش لوبیا سبز و گوشت قلقلی: 1 ساعت
مراحل طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده قلقلی
برای تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده قلقلی مطابق مراحل زیر عمل کنید.
مرحله اول: گوشت چرخ نموده را مزه دار کنید و استراحت دهید
در اولین مرحله از طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده قلقلی، یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید. قسمت انتهایی پیاز را جدا نکنید تا در هنگام رنده کردن لایه های آن از هم جدا نگردد و وا نرود.
پیاز را با رنده به صورت ریز رنده کنید. پیازهای رنده شده را در مشت خود فشرده کنید تا آب آن جدا گردد. برای تهیه گوشت قلقلی به تفاله پیاز احتیاج دارید. تفاله پیاز را در یک ظرف مناسب بریزید. گوشت چرخ نموده را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر لیمو عمانی به تفاله پیاز اضافه کنید.
همه مواد را حسابی با هم ورز دهید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
شما می توانید برای تهیه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آرد نخودچی، پودر لیموعمانی و گوشت چرخ نموده به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: لوبیا سبز و هویج را آماده کنید
در این مرحله میزان لازم از لوبیا سبز را پاک کنید. به این صورت که قسمت ابتدایی و انتهایی آن را جدا کنید و به میزان دلخواه خرد کنید و برش بدهید. لوبیا سبز خرد شده را با آب بشویید سپس در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد.
دو عدد هویج را هم بشویید و با پوست کن پوست آن را جدا کنید. هویج ها را نیز به صورت نگینی یا به صورت حلقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم: گوشت قلقلی را آماده کنید
در این مرحله باید گوشت چرخ نموده مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید. به میزان یک گردو از گوشت چرخ نموده جدا کنید و با دست آن را گرد کنید. گوشت قلقلی های آماده شده را در یک سینی بچینید.
مرحله چهارم: گوشت چرخ نموده قلقلی را تفت دهید
یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و میزانی مناسب از روغن در آن بریزید. تابه را به همراه روغن روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا روغن کاملا داغ گردد. سپس گوشت قلقلی ها را در آن بچینید و تفت دهید. گوشت قلقلی ها را بچرخانید تا همه طرف آن سرخ گردد. بعد از آنکه گوشت های قلقلی کاملا سرخ شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید.
شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: پیاز داغ را آماده کنید
حالا باید پیاز داغ را آماده کنید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید. قسمت انتهایی پیاز را جدا کنید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در قابلمه ای که می خواهید خورشت را در آن بار بگذارید، میزانی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که سبک و شیشه ای شوند.
شما می توانید برای تهیه پیاز داغ آماده به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: لوبیا سبز، هویج، رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید
برای تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت چرخی، لوبیا سبز و هویج را که از قبل شسته و خرد نموده اید به پیازهای طلایی شده روی حرارت اضافه کنید. هویج و لوبیا سبز را روی حرارت تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند و آب میان بافتی آنها کشیده گردد.
در این مرحله 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز گردد و طعم خامش گرفته گردد. سپس ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و در گوشه ای از قابلمه با روغن تفت دهید تا از خامی دربیایند و عطر آنها بلند گردد. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط کنید.
شما می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله هفتم: گوشت قلقلی را اضافه و خورش لوبیا سبز را بپزید
گوشت قلقلی را که از قبل تفت داده اید به قابلمه روی حرارت اضافه کنید. به میزان دو لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش به آن اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم به آرامی بپزد و جا بیفتد.
در پنج دقیقه پایانی پخت آبلیمو ترش را اضافه کنید و مجددا درب قابلمه را ببندید تا طعم آبلیمو به خورد بقیه مواد برود.
شما می توانید برای تهیه آبلیمو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی را سرو کنید
بعد از گذشت یک ساعت خورشت شما باید جا افتاده و آماده سرو باشد. این خورشت مقوی و خوشمزه را به همراه برنج کته () یا چلو آبکش () و به همراه ، و سبزی خوردن سرو کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید.
شما می توانید برای تهیه انواع برنج و ترشی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
نکات مهم در طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت قلقلی مجلسی
- برای آنکه طعم و ظاهر خورشت لوبیا سبز و گوشت چرخ نموده مجلسی تر باشد می توانید از میزانی زعفران غلیظ دم نموده در تهیه آن بهره ببرید.
- خورشت لوبیا سبز و گوشت قلقلی خورشت نسبتا غلیظی است پس از اضافه کردن بیش از میزان آب به آن خودداری کنید.
- بهتر است لوبیا سبز را به شکل درشت خرد کنید تا در خورش دیده گردد.
- هویج را می توانید با قالب های فلزی به شکل دلخواه برش بزنید.
- حتما اجازه دهید خورشت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
- می توانید از یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده نیز در تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت قلقلی بهره ببرید.
- استفاده از آرد نخودچی باعث می گردد تا کوفته ریزه های شما منسجم تر و سفت تر می شوند. بنابراین، کمتر محتمل است در هنگام پخت وا بروند.
- برای آنکه گوشت قلقلی های شما هنگام تفت دادن وا نروند حتما مایه گوشت چرخ نموده را به خوبی ورز دهید و برای حداقل نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- برای گوشت چرخ نموده جهت درست کردن گوشت قلقلی بهتر است از ترکیب گوشت گوسفندی و گوشت گوساله بهره ببرید. برترین ترکیب گوشت چرخ نموده برای انواع غذا را می دانید؟
فوت و فن های خوشمزه شدن خورش لوبیا سبز با هویج و گوشت چرخ نموده
حتما باید از گوشت چرخ نموده در تهیه خورشت لوبیا سبز استفاده کرد؟
این خورشت را با مرغ، بوقلمون و گوشت تکه ای هم می توان تهیه کرد اما پخت آن با گوشت قلقلی سریع تر انجام می گردد. در ضمن می توانید سینه مرغ یا سینه بوقلمون را چرخ کنید و آنها را به صورت قلقلی درآورید و در غذا بهره ببرید.
چرا لوبیا سبز در خورشت خشک و سفت می گردد؟
اگر لوبیا سبز بیش از حد تفت داده گردد سفت و خشک می گردد، فقط باید در حدی تفت داده گردد که کمی از حالت خامی در بیاید.
منبع: افق کوروش