طرز تهیه کلمپه خانگی

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، اگر به کرمان سفر نموده باشید، بعید است که طعم این شیرینی خرمایی، هنوز در خاطرتان نمانده باشد. کلمپه یکی از محبوب ترین شیرینی های کرمانی است که در سراسر ایران طرفدارانی را پیدا نموده. در ادامه مطلب طرز تهیه کلمپه خانگی را خواهید خواند.

طرز تهیه کلمپه خانگی

مواد لازم برای خمیر کلمپه

  • آرد: 1 کیلو
  • روغن جامد: 500 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 200 گرم
  • شیر: نصف لیوان
  • هل و وانیل: 1 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای وسط کلمپه

  • خرمای بدون هسته: 400 گرم
  • مغز گردوی خورد شده: 200 گرم
  • هل، قلمفور و جوزهندی: جمعا 1 قاشق مرباخوری
  • بادیان و زنجبیل: جمعا 1 قاشق مرباخوری
  • پودر پسته برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه کلمپه

ابتدا تخم مرغ ها را همراه با هل و وانیل خوب بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. سپس آرد را اضافه کنید و با قاشق یا دست به خوبی مواد را مخلوط کنید.

شیر را اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاید. سپس روی خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید.

مغز گردو را ریز (نه له) کنید و مواد مورد احتیاج برای وسط کلمپه را مخلوط کنید.

خمیر را با وردنه روی یک سطح صاف باز کنید و با یک لیوان، دایره های هم اندازه ای را از خمیر جدا کنید.

مواد میانی را به شکل گلوله های کوچک در بیاورید و گلوله را با دست فشار دهید تا یک دایره صاف گردد. سپس آن را روی خمیر بگذارید.

لایه دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید، مثل قطاب دور آن را بپیچید و با قالب مخصوص کلمپه، روی آن را حالت دهید. سپس کمی پودر پسته را روی آن بپاشید. می توانید روی کلمپه ها را با برس زعفران آب شده بکشید تا خوش رنگ تر شوند.

بعد از آماده شدن شیرینی ها با یاری طرز تهیه کلمپه که با شما در میان گذاشتیم، آنها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. کلمپه شما بعد از 15 دقیقه آماده خواهد بود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 4 تیر 1398 بروزرسانی: 28 فروردین 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 100

به "طرز تهیه کلمپه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کلمپه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید