فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در فکر می ماند

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و مجذوب کننده تر است. عطر پیازچه آنقدر مجذوب کننده است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و طعم مجذوب کنندهی را خلق می نماید.

فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در فکر می ماند

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 3 لیوان
  • سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: 2 لیوان
  • خیارشور نگینی خرد شده: 1 لیوان
  • پیازچه نگینی خرد شده: 1 لیوان
  • شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
  • ماست خامه ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:

1. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

2. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

3. سس آماده شده را با همه مواد خرد نموده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن ها:

- می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

- به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده بهره ببرید.

- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می گردد تا سس بیشتری مصرف کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 1714

به "فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در فکر می ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در فکر می ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید