چند ترفند برای پخت حرفه ای مربای خانگی

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، تهیه مربا های خانگی مزایای بسیاری دارد.؛ اما برای پخت مربا باید چند نکته را رعایت کنید.

چند ترفند برای پخت حرفه ای مربای خانگی

به گزارش، با تهیه مرباهای خانگی شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و مطمئن هستید که هیچ ماده افزودنی در آن وجود ندارد و مهم تر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است.اما برای پخت مربا باید چند نکته را رعایت کنید:

از ظرف خود باید کاملا اطمینان داشته باشید که طول عمر خوبی دارد. برای انجام این کار، ظرف های شیشه ای را دست کم 10 دقیقه در آب جوش خیس کنید. بگذارید ظرف ها خنک گردد. سپس می توانید شیشه ها را با یک چنگال یا وسیله ای دیگر بردارید (همچنین برای جلوگیری از آلودگی مجدد استریل می گردد). بطری های شیشه ای را روی یک حوله تمیز بگذارید به همین ترتیب برای در ها نیز همین کار را انجام دهید. پس از پوست کندن، میوه ها را در آب سرد بشویید و سپس به قطعات کوچک ببرید تا برای پخت آماده شوند. شما همچنین باید بخش هایی را که خراب یا آسیب دیده اند بردارید. درباره دانه ها، نیازی برای برداشتن آن ها نیست.

برای نرم شدن دانه سیب، مرکبات یا توت، آن ها را فریز کنید، سپس آن ها را برای تهیه مربا بردارید؛ این مرحله دانه ها را می شکند و آن ها را کمتر سفت و سخت می نماید. در این صورت شما کمتر متوجه سختی آن ها می شوید.

تجربه ثابت نموده است که ظرف مد نظر برای پخت مربا مهم است و انواع مربا ها را به جز مربای به که باید داخل ظرف مسی پخته گردد باید داخل ظرف لعابی یا تفلون درست کرد. در صورتی که شکر تمیز نیست و رنگ آن زرد است، می توانید برای هر یک کیلوگرم شکر، یک عدد سفیده تخم مرغ را که با چنگال خوب هم زده اید، به شربت در حال جوش اضافه و از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف گردد. برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگر، بهتر است از قاشق چوبی یا استیل بهره ببرید. این قاشق حتماً باید تمیز و خشک باشد، زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 639

به "چند ترفند برای پخت حرفه ای مربای خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند ترفند برای پخت حرفه ای مربای خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید