2 طرز تهیه رولت خرما و گردو مجلسی با آرد یا بیسکویت

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، رولت خرما و گردو یکی از است. این رولت خوشمزه با خرما می تواند یک صبحانه مقوی و کامل برای همه اعضای خانواده به ویژه بچه ها و افراد ورزشکار باشد. شما بعلاوه می توانید از این شیرینی ساده برای پذیرایی از مهمان در دورهمی ها و مجالس خود بهره ببرید. رولت خرما و گرما بدون آرد با بیسکویت و رولت خرما و گردو ساده با آرد هر دو روش های مختلف تهیه این رولت خوشمزه هستند. در این مقاله از در ما طرز تهیه رولت خرما و گردو را به صورت اصولی و دقیق به شما آموزش می دهیم.

2 طرز تهیه رولت خرما و گردو مجلسی با آرد یا بیسکویت

مواد لازم برای تهیه رولت خرما و گردو ساده

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
خرما2 کیلوگرم
روغن جامد1 قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار کافی
دارچین3 قاشق چای خوری سرخالی
پودر زنجبیل3 قاشق چای خوری سرخالی
آرد سفید3 لیوان فرانسوی دسته دار
مغز گردو2 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر نارگیل و پودر پستهبه مقدار دلخواه

مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت رولت خرما و گردو: 30 تا 40 دقیقه

مقدار کالری در 100 گرم رولت خرما و گردو: حدود 280 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه رولت خرما و گردو

طرز تهیه رولت خرما با مغز گردو به همراه پودر نارگیل و پودر پسته بسیار آسان است. فقط کافیست مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

مرحله اول: خرما را چرخ کنید

در اولین مرحله از دستور تهیه رولت خرما و گردو باید ابتدا هسته های خرماها را جدا کنید. سپس با استفاده از چرخ گوشت تمامی خرماهای بدون هسته را یک بار چرخ نمایید.

برای اینکه خرما راحت تر چرخ شده و به تیغه چرخ گوشت نچسبد، بهتر است هنگام چرخ کردن مقدار روغن مایع به خرماها اضافه کنید. شما می توانید از دستگاه غذاساز نیز برای پوره کردن و له کردن خرماها استفاده نمایید.

در صورت تمایل شما می توانید خرما و روغن مایع را به صورت یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.

مرحله دوم: آرد را تفت دهید

آرد را یک بار الک کنید تا ناخالصی های آن کاملاً گرفته گردد. یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم گردد. سپس آرد الک شده را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. تفت دادن آرد باید آنقدر ادامه پیدا کند تا بوی خامی آرد کاملا گرفته گردد. رنگ آرد نباید زیاد تغییر پیدا کند، همین که کمی کرم رنگ گردد کافی است. مرتب آرد را تفت دهید تا آرد ته نگیرد و نسوزد.

شما می توانید انواع آرد سفید را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله سوم: آرد تفت داده شده را الک کنید

بعد از اینکه آرد را تفت دادید، مجدد آن را الک کنید. این کار باعث می گردد تا بافت رولت خرما و گردو نرم و لطیف گردد. آرد تفت داده شده و الک شده را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: خرمای چرخ شده را تفت دهید

در ادامه پخت رولت خرما مجلسی با گردو، در همان تابه ای که آرد را تفت داده اید، روغن جامد بریزید و خرماهای له شده را به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم خرماها را تفت دهید.

در صورت تمایل شما می توانید انواع روغن جامد را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله پنجم: پودر زنجبیل و دارچین را اضافه کنید

بعد از اینکه خرماهای له شده، کمی تفت داده شدند به تابه پودر دارچین و پودر زنجبیل اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند گردد. مراقب باشید خرماها نسوزد. بعد از تفت دادن خرما و ادویه ها آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

در صورت تمایل می توانید خرید پودر دارچین و پودر زنجبیل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله ششم: کف سینی کیسه فریزر یا کاغذ روغنی بگذارید

حالا کف یک سینی نسبتا پهن و بزرگ یک کیسه فریزر پهن نموده و آن را با روغن چرب کنید. شما می توانید از یک کاغذ روغنی هم به جای کیسه فریزر بهره ببرید.

مرحله هفتم: خرمای تفت داده شده را روی سینی پهن کنید

حالا مخلوط خرما تفت داده شده را روی کیسه فریزر در سینی ریخته و با قاشق کاملا خرما را روی سطح سینی پهن کنید. در ادامه آرد تفت داده شده را روی سطح خرما بپاشید.

مرحله هشتم: مغز گردوها را روی سطح خرما و آرد قرار داده و شیرینی را رول کنید

در این مرحله از طرز تهیه رولت خرما و گردو باید مغز گردوها را روی سطح خرما و آرد قرار دهید و به آرامی کیسه فریزر را رول کنید.

در صورت تمایل می توانید خرید مغز گردو را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله نهم: رولت خرمایی را در یخچال بگذارید

بعد از اینکه شیرینی رولت خرمایی را کاملاً رول کردید، آن را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و سفت گردد.

مرحله نهم : رولت خرما و گردو را برش بزنید و سرو کنید

در آخرین مرحله بعد از اینکه رولت خرمایی را از یخچال خارج کردید، باید آن را برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. حالا با استفاده از پودر نارگیل یا پودر پسته، رولت خرما و گردو را تزیین کنید. شما می توانید این رولت خوشمزه را در کنار چای سرو کنید.

روش تهیه رولت خرما و گردو با بیسکویت

در صورت تمایل شما می توانید رولت خرما و گردو را بدون آرد و با بیسکویت پتی بور نیز درست کنید. برای این منظور باید بیسکویت ها را داخل یک کیسه زیپ دار ریخته و با وردنه حسابی روی بیسکویت ها بکوبید و بکشید تا بیسکویت ها کاملاً پودر شوند.

در یک تابه پودر بیسکویت را با کمی کره تفت دهید. مراقب باشید پودر بیسکویت نسوزد. بعلاوه در یک تابه جداگانه خرمای له شده را همراه کمی روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی سرخ گردد. همه مواد را کنار بگذارید تا از دما بیفتند. در ادامه کف یک ظرف مستطیلی پیرکس یا یک سینی یک نایلون بیندازید. خرمای له شده را روی آن پهن کنید سپس پودر بیسکویت تفت داده شده را روی آن بریزید.

مغز گردو، پودر دارچین و پودر زنجبیل را روی سطح مواد قرار دهید. به آرامی شیرینی را رول نموده و در یخچال نگه دارید. بعد از یک یا دو ساعت رولت را از یخچال خارج نموده، به آرامی برش دهید و با پودر نارگیل تزیین نمایید.

شما می توانید برای خرید انواع و به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه رولت خرما و گردو

  • شما می توانید به جای پودر زنجبیل از پودر هل نیز بهره ببرید. این به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
  • اگر خرمای شما خشک است، قبل از هسته گیری خرماها را در مقداری آب گرم چند دقیقه خیس کنید تا هسته های خرما راحت تر جدا شوند.
  • برای طعم بهتر رولت می توانید خرمای له شده را با کره یا روغن حیوانی تفت دهید.

فوت و فن های خوشمزه شدن رولت خرما و گردو

چرا رولت خرما و گردو تلخ می گردد؟

تفت دادن زیاد خرما یا آرد طعم رولت شما را تلخ می نماید.

چرا رولت به خوبی رول نمی گردد؟

اگر خرما به مقدار کافی له نشده باشد یا خرماهای له شده هنگام پهن کردن خیلی گرم باشند، شیرینی شما به خوبی رول نخواهد شد.

چرا رولت خرما و گردو هنگام برش چسبناک است؟

اگر مدت زمان نگهداری شیرینی در یخچال کم باشد، رولت به خوبی خود را نمی گیرد و هنگام برش به سختی از چاقو جدا می گردد. بهتر است رولت چند ساعت در یخچال بماند و بعد برش بزنید.

محصولات مرتبط

مغز سه تخمه نمکی 30 گرم مزمز

15,300 تومان 17,000 تومان 10% تخفیف

بادام زمینی روکش دار پنیری 35 گرم مزمز

13,500 تومان 15,000 تومان 10% تخفیف

خرما کبکاب 1000 گرمی داردان

68,900 تومان 95,000 تومان 27% تخفیف

خرمای مضافتی 480 گرمی فامیلا

84,950 تومان 92,500 تومان 8% تخفیف

بیسکویت چندغله نارگیلی 225 گرمی کوبیست ستاک

33,900 تومان 48,800 تومان 31% تخفیف

پودر فلفل سیاه پت 80 گرمی فامیلا

61,100 تومان 61,900 تومان 1% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار سلفونی 2.5 کیلویی گلها

39,500 تومان 39,950 تومان 1% تخفیف

دارچین 75 گرمی

55,200 تومان 55,700 تومان 1% تخفیف

پودر زنجبیل پت 55 گرمی گلستان

39,700 تومان 39,900 تومان 1% تخفیف

آرد سوخاری حاوی ادویه 200 گرمی مارتین رشد

39,500 تومان 40,000 تومان 1% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

42,900 تومان 47,000 تومان 9% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

روغن کره حیوانی قوطی 700 گرمی بیستون

314,900 تومان 318,000 تومان 1% تخفیف

روغن مخصوص سرخ کردنی کم جذب 2250 گرمی سانتین

137,600 تومان

کره حیوانی 100 گرمی پیور فرش

31,900 تومان 32,500 تومان 2% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 4 تیر 1403 بروزرسانی: 4 تیر 1403 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 2206

به "2 طرز تهیه رولت خرما و گردو مجلسی با آرد یا بیسکویت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه رولت خرما و گردو مجلسی با آرد یا بیسکویت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید