طرز تهیه رولت خامه طرح دار

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، رولت خامه طرح دار یک ایده خلاقانه برای تنوع در تهیه کیک و دسر است. برای تهیه این رولت به خمیر دکور به صورت مجزا احتیاج خواهید داشت.

طرز تهیه رولت خامه طرح دار

سرویس آشپزی - نکته ای که برای تهیه رولت طرح دار و کلیه کیک هایی که در ساختار آن از سفیده و زرده به صورت جداگانه استفاده می گردد این است که هنگام جدا کردن زرده و سفیده به هیچ عنوان نباید زرده درون سفیده وجود داشته باشد در غیر این صورت سفیده پف نخواهد کرد. نکته دیگر اینکه، بهتر است یک قاشق شکر به سفیده بزنید، در این صورت پف سفیده نخواهد خوابید و خطای هم زدن به حداقل خواهد رسید. همچنین می توانید از 1/8 کرم تارتار و یا آب لیمو تازه به سفیده بزنید تا سفیده پف بهتری داشته باشد. برای تهیه رولت طرح دار ابتدا می بایست خمیر دکور آن و سپس خامه داخل آن تهیه گردد.

مواد لازم جهت تهیه خمیر دکور

آرد

40 گرم

پودر قند

30 گرم

سفیده تخم مرغ

1 عدد

رنگ خوراکی

به میزان لازم

طرز تهیه خمیر دکور

  1. ابتدا سفیده تخم مرغ و پودر قند را بزنید تا از حالت لزجی خارج گردد.
  2. آرد را الک نموده و به آرامی به تخم مرغ اضافه کنید.
  3. میزان مناسبی از رنگ خوراکی را به مخلوط بالا اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.
  4. خمیر حاصله را درون قیف با ماسوره ساده ریخته و طرح مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی که از قبل به یاری قلم مو چرب شده است بکشید. (اگر طرح شما از پیچیدگی برخوردار است می توانید طرح را روی کاغذ روغنی به صورت معکوس بکشید.)
  5. پس از کشیدن طرح مورد نظر قالب را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت دهید. توجه داشته باشید که برای طرح های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ فاصله ای چند دقیقه ای در فریزر قایل شوید تا رنگ ها با هم تداخل پیدا نکنند.
  6. در این فاصله مشغول تهیه رولت شوید.

مواد لازم جهت تهیه رولت خامه

آرد سفید

100 گرم

تخم مرغ

4 عدد

شکر

100 گرم

آب گرم

1/8 پیمانه

وانیل

1/8 قاشق چای خوری

عسل

1 قاشق چای خوری

خامه شیرین شده

250 گرم

طرز تهیه رولت خامه

  1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  2. آرد را 3 مرتبه الک کنید.
  3. زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
  4. سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.
  5. زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.
  6. سینی رولت را از فریزر خارج کنید و مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.
  7. سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
  8. در این فاصله خامه شیرین شده را بزنید تا فرم بگیرد.
  9. اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک گردد. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نگردد.) سپس خامه کشی و رول کنید. بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.
منبع: setare.com
انتشار: 29 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 818

به "طرز تهیه رولت خامه طرح دار" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه رولت خامه طرح دار" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت خامه طرح دار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید