پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی
به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 4 ورق ژامبون
- یک عدد پیاز درشت خلالی شده
- 5 پیمانه ماکارونی شکلی
- دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 350 گرم پنیر بلوچیز رنده شده
- یک پیمانه خامه کم چرب
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. پیازها را در تابه به مدت 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
- در یک قابلمه بزرگ، ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید. ژامبون، پیاز، 1.5 پیمانه پنیر موزارلا، خامه و فلفل را به ماکارونی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس داخل ظرف سوفله بریزید.
- آن را بدون در بخ مدت 20 دقیقه در فر بپزید. در آخر، موزارلای به جای مانده را روی سطح آن بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 632
- چربی: 39 گرم
- کلسترول: 37 میلی گرم
- کربوهیدرات: 31 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 33 گرم
- سدیم: 617 میلی گرم
- کلسیم: 241 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: majalepc.ir
شناسه مطلب: 2010
به "پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید