پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی

به گزارش مجله تخصصی کامپیوتر، این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.

پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 4 ورق ژامبون
  • یک عدد پیاز درشت خلالی شده
  • 5 پیمانه ماکارونی شکلی
  • دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 350 گرم پنیر بلوچیز رنده شده
  • یک پیمانه خامه کم چرب
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. پیازها را در تابه به مدت 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  2. در یک قابلمه بزرگ، ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید. ژامبون، پیاز، 1.5 پیمانه پنیر موزارلا، خامه و فلفل را به ماکارونی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس داخل ظرف سوفله بریزید.
  3. آن را بدون در بخ مدت 20 دقیقه در فر بپزید. در آخر، موزارلای به جای مانده را روی سطح آن بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 632
  • چربی: 39 گرم
  • کلسترول: 37 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • سدیم: 617 میلی گرم
  • کلسیم: 241 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: majalepc.ir شناسه مطلب: 2010

به "پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید